A day off~

Go' kväll!
Som rubriken säger har jag haft "A day off". Jag har inte behövt göra någonting. Vi gick upp och åt frukost på morgonen, tog det lite lugnt på rummet en stund och sedan drog vi ut i centrum och kollade lite affärer.
Hotellfrukost är inte att förakta alltså! Mums :3
 
Vi tog en liten fika på ett konditori, som svenskar brukar.
Tog en chokladkaka med hjortron och grädde, guuu' va go' den va!
 
Efter en stund så drog mina lärare tillbaka till hotellet medans jag gick vidare och shoppade lite. Hittade en fin tröja som jag tyckte passade mig! 2 mjukglassar på haha (Jag äter mkt mjukglass)
Köpte även 2 par örhängen och underkläder :)
 
Vi drog ut och åt lunch på Frasses och sen gick vi till hotellet och tog en kaffe. Hotellet har så man kan gå och göra våfflor till sig själv när man vill mellan 06.30-17-00. Väldig lyx!
 
vid 17.40 hade vi litet kort informationsmöte om tävlingen som startar imorgon, sen åt vi middag, jag och mina lärare gick till bilen och plockade iordning alla verktyg som jag ska ta med imorgon, jag drog upp till gymmet en liten stund och nu har jag nyss duschat och ska strax sova!
Försöker att inte tänka för mycket på att jag ska tävla i SM imorgon. Jag är väldigt ko-lugn som man brukar säga, blir typ aldrig stressad och så, så det ska nog gå bra!
 
Hoppas att ni får en bra kväll (Det hoppas jag att jag också får). Och imorgon åker vi härifrån halv 8, invigningen är 8.30 och tävlingen börjar 10. (har jag för mig) haha önska mig lycka till!

Kommentera inlägget här :