Såhär efteråt~

Ja nu är Kval-veckan slut, jag sitter här hemma helt slutkörd. Har inte gjort ett skit idag och har inte ens packat upp min väska än.. Tänkte skriva ett inlägg om hur kvalet var, men lite bilder osv!
 
Det började i onsdags med att jag åkte till skola som vanligt, därifrån åkte jag och min mentor för att hämta upp mina 2 andra lärare, sen åkte vi ner till skåne! Resan tog väl 4 timmar ungefär och sen var vi på hotellet.
Alla vi fick varsitt rum på Quality hotel grand i Kristianstad.
Rummen var små men väldigt mysiga, helt lagom för mig!
 
Klicka för större bilder
 
Vi åt gemensam middag ihop alla tävlande + mentorer och tävlingsledare på onsdag kväll i hotellets restaurang, riktigt mysigt och himla god mat!
Så till första tävlingsdagen som var i torsdags, vi gick upp och åt frukost halv 7 för att sedan samlas borta vid gallerian där tävlingen hölls 07.30. Då börjde vi plocka iordning, sätta upp skyltar osv. Vi drog igång 09:00 tror jag och höll på till 18:30. Vi fick 2st 15 minuters raster om dagen som vi fick lägga hur vi ville och sedan 45 minuters rast. De stog för lunchen varje dag, vilket blev burger king, jippie! (Typ första dan) jaja det var bra att vi fick det gratis!
 
Dag två började vi 08:00 och höll på till 19:00, blev lite förlängd tid pga att en av killarna hittade ett "fel" med schablonerna.. 
Och dag tre, igår, körde vi från 08:00 till 12:15. Lunchen kändes lång efterssom vi fick vänta fram tills 14:00 då prisutdelningen var.
 
Hela kvalet har varit jätteroligt, har inte tänkt på att det har varit så långa dagar och att jag faktiskt "arbetat". Är inte en sån som blir särskilt stressad heller så jag klarade mig fint. Jag hade 2 motgångar under tiden, jag hade svårt att få på schablonen det första, alltså få den på rätt plats. (allt va supernoga, dom kollade på millimetern). Och fick det jobbigt med tapeterna sista dagen när ja skulle hänga upp dem, rev ner & slängde 4 våder tror jag, jag tog på eget initiativ en rast och gick och köpte godis för att lugna ner mig, så pratade jag lite med mina lärare och så gick jag tillbaka och försökte igen, och tillslut så löste sig allt.
Alla deltagare hade ju sina svårigheter med nånting.
Jag var den som lyckades allra bäst med själva hästen på bildöverföringen så det känns bra!
Fanns även nåt som kallades "Publikens pris" Dom som var på gallerian fick rösta på den dom tyckte hade bäst design, och tydligen så vann jag det! 
Ja, jag tycker väl själv att allting flöt ihop rätt bra i mitt bås så½
 
Jag förväntade mig verkligen inte att jag skulle gå vidare, alla hade gjort så fint så jag tänkte att jaja jag går inte vidare men det var roligt att vara med! Så började dom med att säga tredjeplatsen så hör jag "Från magnus åbergsgymnasiet i Trollhättan" Jag tappade hakan & fattade ingenting! Jag gick fram, fick ta emot blommor och lite priser från en av sponsorerna och ett diplom.
Efter så blev vi undandragna för fotografering, först alla tre som gick vidare och sedan enskilt. Så fick vi svara på lite frågor.
 
Nu väntar först en heldag med medieträning i stockholm där vi kommer få lära oss att hantera media, och sedan själva yrkes SM i umeå 14-16 Maj. Kommer bli sjukt kul att bara få vara med på något sånt, SM lixom! I vilket fall så är jag nu topp 9 i min åldersgrupp i Sverige! Herrejisses
På vägen hem blev jag uppringd av ttela där jag blev lite intervjuad över telefon.
 
Det har inte varit precis jobbigt, och lärarna har nog trott att jag skulle vart mycket tröttare efter varje dag än jag var, jag var inte trött alls! Det har väl varit lite jobbigt att massa folk tar kort och iakttar en och att ha fotografer som kommer upp i ansiktet på en med kameror haha men det har gått bra. Men jag såg att jag hade goa mörka ringar under ögonen, och det är ju klart att det slitit lite på en, så inatt sov jag gott kan jag säga! Gick upp imorse, gick en promenad sen hamna jag i sängen och sen i soffan där jag somnade en stund haha.
Men nu börjar allvaret, nu kommer mina lärare bli ännu tuffare med träning! Blir trött bara jag tänker på det nu haha! Tränas för SM.. Jaja, jag gillar det jag gör, tycker det är roligt (:
Tror mina mentorer blev väldigt glada och stolta över att jag gick vidare, såg så ut på dom iallafall. Känns alltid bra att göra någon stolt och visa vad man går för!
 
Vill ni läsa om hur tävlingen gick till, vad vi fick göra osv så klicka på länken --> 
http://malare.nu/Tavlingar/Maleri-SM-2014/SM-kvaltavling-Kristianstad/
Blir för mycket om jag ska skriva upp allt här. :)
 
Alla fick ju varsinn väska med maaaassa olika verktyg från Anza (de är bra skit) för att ha det när vi jobbade där, men jag hade med mina egna verktyg så de jag fick förblev i princip oanvända!
Sen det jag fick som pris var en väska med lite grejer från Alcro, typ en tröja och massa annat, fick ett presentkort till Stadium på 1000:- och en låda med ännu mer penslar och rullar från Anza!
Klicka för större bilder
 
Mitt diplom!
 
 
Lite bilder från tävlingen
 

Kommentera inlägget här :